tag:blogger.com,1999:blog-4483025249709763641.post2459291218091413277..comments2023-10-04T20:43:21.625-07:00Comments on Bugün Ne Pişirsem...: EVDE PRATİK YOĞURT YAPIMIYollarda Hayat Varhttp://www.blogger.com/profile/17187544647199246397noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4483025249709763641.post-51261280867284823322017-08-24T22:48:22.649-07:002017-08-24T22:48:22.649-07:00Hic duymamistim tesekkur ederim bilgi icinHic duymamistim tesekkur ederim bilgi icinYollarda Hayat Varhttps://www.blogger.com/profile/17187544647199246397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483025249709763641.post-18295594890854183412017-08-24T15:13:05.231-07:002017-08-24T15:13:05.231-07:00yoğurdun yapılış tarzına aynen katılıyorum.. sadec...yoğurdun yapılış tarzına aynen katılıyorum.. sadece, çiğ süt olarak JERSEY inek ırkının çiğ sütlerinden yoğurt yapın farkı görün.. daha yağlı ve- insan yapısına daha faydalı- muhteşem oluyor.. JERSEY sütleri İstanbulda bir kaç yerde satılıyor.. alıyor ..torunumuza yoğurt yapıyoruz.. çiğ süt olarak diğer inek ırkları sütleri yaklaşık 3tl jersey ise 5tl dir.. Türkiye de henüz bilinmiyor ama.. örneğin Danimarka A1 özellikli JERSEY inek sütü haricinde diğer inek ırkı sütlerin insan sağlığına zararlı olduğunu ispatla uğraşıyor.. bilgilerinize...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00275641224052831182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483025249709763641.post-9960352391077319152015-02-13T01:46:34.556-08:002015-02-13T01:46:34.556-08:00sütü çok pişirmişsiniz bir değeri kalmazki. göbekl...sütü çok pişirmişsiniz bir değeri kalmazki. göbeklediktan 3 dk sonra kapatın ocağı.şeker yada tuz koymuyorum etkisi nedir bilmiyorum ama süt ılıyınca bir kaşık yoğurdu sütle açıp döküyorum be önceden ısıttığım fırına koyuyorum ama fırını kapatıyorum.4-5 saatte tutuyor.kabın ağzı açık olarak doğru buzdolabına.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06164857116873535736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483025249709763641.post-48328557715886783672014-10-31T10:56:35.592-07:002014-10-31T10:56:35.592-07:00Tenceredeki sute mayalik 1 kasik yogurdu dokup guz...Tenceredeki sute mayalik 1 kasik yogurdu dokup guzelce karistiriyoruz. Ardindan kaplara dokup hic karistirmadan firina koyuyoruz.Yollarda Hayat Varhttps://www.blogger.com/profile/17187544647199246397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483025249709763641.post-44767050629334490542014-10-31T10:00:10.321-07:002014-10-31T10:00:10.321-07:00yoğurdu tencerede mayayı döktükten sonra karıştırı...yoğurdu tencerede mayayı döktükten sonra karıştırıyormuyuz yoksa sadece kenardan döküyomuyuz tşklAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05482064784075543588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483025249709763641.post-16729383212338467902014-10-31T07:17:10.963-07:002014-10-31T07:17:10.963-07:00Evet ne kadar doğal o kadar iyi, kanserin en büyük...Evet ne kadar doğal o kadar iyi, kanserin en büyük nedenini süt ve yoğurt olarak gösteriyorlar artık, içlerindeki koruyucular, paketli ürünler hayatımıza iyice girdi.<br />Peyniri de deneyeceğim en kısa zamanda o zaman, önemli olan sağlıklı genler :)<br />Bu arada güzel sözleriniz için de çok teşekkür ederim. SevgilerYollarda Hayat Varhttps://www.blogger.com/profile/17187544647199246397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483025249709763641.post-41452110344742287432014-10-31T06:26:29.339-07:002014-10-31T06:26:29.339-07:00Site site gezmektense her zamanki gibi en önemli p...Site site gezmektense her zamanki gibi en önemli püf noktalarını tek bir yazıda özetlemişsiniz yoğurdunuz çok başarılı görünüyor..Ben taze sütle yapıyorum.peynir de yapıyorum kızım bayılıyor kaşar gibi oluyor onu da tavsiye ederim.hamilelikte ne kadar doğal beslenirsek bebek ileride o kadar büyük hastalıklardan uzak oluyormuş.kaynayan sütten yaptığım için bakteri riski yok 5 litre kaynayan süte yarım çay bardağı elma sirkesi döküp süzüyorum.üstüne ağırlık koyup dolapta bekletiyorum.sabah 870 gram peynir oluyor dilimliyorum.Konuyla alakalı değil ama hamile olduğunuz için yazmak geldi aklıma.ben de tariflerinizi kaçırmıyorum :)sevginoreply@blogger.com