12 Ocak 2013 Cumartesi


        Lezzetli kahvaltı sofralarına devammmmm, işte benim vazgeçemediğim yerler

- CAFEHANE / Güzelbahçe - İzmir


Güzelbahçe 'den Urla ya doğru giderken sağda denizin kıyısında (hatta balkonu denizin üzerinde) bulunan müthiş manzaralı bir kahvaltı salonu. Mutlaka gidip sonsuz deniz manzarasında bu lezzeti tatmalısınız.


- Denizaltı / Urla- İzmir

 

Kesinlikle favori mekanım. Hafta sonları kahvaltısı 15:00 e kadar , siz de bizim gibi 15:30 giderseniz sıkıntı yaşayabilir ve aşçıyla papaz olup rica minnet yiyebilirsiniz. Mutlaka cam önü masalardan birini kapın derim. Ürünlerin hepsi doğal ve çok lezzetli. Tarzı kesinlikle çok güzel. Çapa resimli ve kayık şeklinde tabakları, kapısında sizi karşılayan korsanı, balıklı tabelası ve, sahiline konmuş masalarıyla süper.

- Tex Mex

Müthiş manzarası Fajitası , Meksika yemekleriyle şaheserler yaratan Tex Mex de kahvaltı keyfi de bir başka. Fakat hani burası Meksika restoranı değişik bir kahvaltı yaparız diyorsanız tamamen yanılıyorsunuz; bildiğiniz serpme kahvaltı yani. Reçelleri özellikle de ekmekleri çok güzel, meyve sunumunu da görmeniz lazım.
Yandaki resmi orada çekildik, unutmayın siz de poz verin ...





- Çiçekli Köy

İzmir Manisa yolu üzerinde , Bornova dan yaklaşık 5-6 Km ileride, yemyeşil çam ağaçlarını görünce çiçekli köy e geldiğinizi hemen anlıyorsunuz. Çiçekli Köy de kahvaltı yapabileceğiniz, şömine başında yemek yiyebileceğiniz bir sürü seçenek bulunuyor.
Çam ağaçlarının ve çimenlerin üzerinde doğal lezzetler tatmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Biz kişisel olarak servisinden çok memnun kalmadık o yüzden artık gitmiyoruz , umarım siz çok daha mutlu olarak ayrılırsınız.


- Marina Vista Otel / Bodrum

Bodrumdasınız ve kahvaltı etmeniz gerekiyor, çeşit çeşit reçeller, omletler, peynirler...vs açık büfe olarak olarak hizmetinizde. Özellikle portakal suları bir harika. Ortam deseniz gayet nezih, marinanın karşısında olduğu için manzarası; yatların direkleri ve süper bir deniz. Çok memnun kaldık mutlaka uğramalısınız.




- Larissa Garden Park / Eski Foça yol ayrımı- İzmir

9.000 m2 üzerine kurulmuş her türlü organizasyonun da yapılabildiği, içinde çocukların sıkılmadan oynayacağı bir parkı da bulunan, çimenlerin üzerinde , servisi kalabalık olmasına rağmen oldukça hızlı bir mekan burası. Semaverde gelen çayın keyfi de bir başka. Özellikle çocuklu aileler için iyi bir seçim.






Kahvaltı Mekanları Part-1 için buraya
                              Part-3 için şuraya tık tık

    Tagged: , ,

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Beğendin mi? Fikrini benimle de paylaş lütfen :)

    Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

    Bumerang - Yazarkafe
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...